Nyanlæg

Vi etablerer haver og fællesarealer med sjæl og hyggefaktor

Få den have omkring dit nybyggede hus, som lever op til dine drømme – både i forhold til beplantning og i forhold til hvor meget vedligehold, den kræver. Vi kan hjælpe dig med at forvandle den tidligere byggeplads omkring din ejendom til en flot, frodig og funktionel have. 

Vi skaber en velgennemtænkt plan for hele grunden

Vi anlægger helt nye haver med fliser og carporte

Sammen med dig finder vi den helt rigtige løsning, som passer ind i omgivelserne og som passer til dit ambitionsniveau i forhold til vedligehold.

Ved mange nybyggerier kan der være krav om niveaufri og handikapvenlig adgang fra vejen. Det har vi ekspertisen og erfaringen til at håndtere.

 

Du behøver ikke vide meget om planter og pleje. Vi hjælper dig hele vejen igennem, og efterfølgende kan du lave en fast aftale om pleje og vedligehold hos Kruse Anlæg på Sjælland.

Nyanlæg af fælles gårdhaver

Vi udfører også nyanlæg af fælles arealer og gårdhaver ved etageejendomme, boligforeninger og virksomheder. Det stiller høje krav til funktionaliteten, da forskellige brugere ofte har vidt forskellige behov.

Her er en detaljeret haveplan særlig vigtig. Vi bruger ofte hegn, plankeværk eller planter til at skabe hyggekroge, legehjørner, nyttehaver mv, som passer til de mange forskellige ønsker.

Få et uforpligtende tilbud.

Kontakt Kruse Anlæg og hør mere om etablering af ny have

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og drøfte dine ønsker. Vi er klar til at rådgive dig. Ring på 22 644 417 eller skriv til kontakt@kruseanlaeg.dk.